aprill 13, 2011

Miks osaleda kodukokkajate sarja teemaõhtul?


Anu on kodukokkajate sarja teemaõhtutel osaleja. Miks sa osaled enamustel teemaõhtutel? Kui ma isegi teaks. Seal on midagi, mis mind tõmbab. Mulle meeldib, et saan juurde teoreetilisi teadmisi toidu valmistamisest ning samas ka praktiliselt kõike katsetada ja maitsta. Igal erineval teemal osaledes saan tõelise maitseelamuse, mida alati isegi parimates restoranides pole võimalik saada. Kursusel osalemine on taskukohane. Millises restoranis saad sa maitsta 18 € eest õhtu jooksul kümmet hõrgutavat toitu? Kursuse pikkus on mulle sobiv. Pere ja laste kõrvalt on vahel hea enda jaoks näpistada 3 tundi. Kursusel osaleb hea seltskond ja huvitavad inimesed. Oleme juba nagu omaette klubi. Juurde tuleb ka uusi inimesi. Vahva on vaadata, kui noored paarid osalevad kursusel. Muidugi tuleb kasuks, et toidu valmistamist õpetavad oma ala professionaalid, kes naudivad oma tööd ja suunavad ka sinu suhtumist toidu valikusse (e toorainesse), valmistamisse ja serveerimisse. Kokaraamatu järgi õppides ei saa kunagi teada neid lihtsaid professionaalseid nippe, kuidas toit saaks suurepärase maitse ja ka silmailu. Kui oled näinud ja ka ise teinud, siis teed ka edaspidi oma perele maitsvaid toite. Minu jaoks annab see koolitus särtsu argipäeva õhtuks, mis omakorda muudab igapäevase rutiinse söögitegemise nauditavaks ja loominguliseks. Järgmised kodukokkajate sarja teemaõhtud leiate SIIT